Lager næringsplan for Lier kommune

Nye nettsider
Velkommen til nye nettsider
29. september 2015
Anbefaler byliv rundt knutepunktet
27. april 2016
Vis alle

Lager næringsplan for Lier kommune

Lier kommune er i oppstarten av arbeidet med en strategisk næringsplan for Lier kommune. Hensikten er å gi eksisterende næringsliv forutsigbarhet, samtidig som kommunen ønsker å tiltrekke seg nye aktører.

Arbeidet med næringsplanen var ett av temaene som ordfører i Lier, Gunn Cecilie Ringdal (H), snakket om da hun holdt foredrag under frokostmøte på Haugestad i regi av Lier næringsråd og Drammen næringslivsforening.

– Vi ønsker å involvere næringslivet i dette arbeidet. Det er dere som vet hvor skoen trykker og kan gi oss som offentlig aktør nyttige innspill, var henne budskap til de fremmøte representantene fra næringslivet i Lier og Drammen.

Presentasjon – frokostmøte næringsrådet 10.nov 2015

Arbeidet med fjordbyen og den ferske mulighetsstudien for kollektivknutepunkt var også viktige temaer som hun snakket om. For samtidig som Lier, i tett samarbeid med Drammen, skal utvikle en urban fjordby, skal bygda fortsatt være grønn og matjorda vernes.

– Vet dere at 80 prosent av alle krydderurter som dyrkes i Norge, dyrkes i Lier? spurte ordføreren forsamlingen.

Leder av Lier næringsråd, Knut Andreas Kran fra Asko Drammen, er glad for at kommunen nå setter i gang arbeidet med næringsplanen.
– Dette gleder vi oss til å bidra inni. Det skjer mye spennende i Lier, ikke minst hvordan man må jobbe for å tiltrekke seg nytt næringsliv til fjordbyen, uttalte han under møtet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *