Close
Logo
Top Image
Last Next

Vil ha din mening om kunst

Kulturrådgiver Nina Guzman Toft vil ha din mening om kunst.
Kunst Rett Vest har tatt bolig på Store Gilhus gård. Kulturrådgiver Nina Guzman Toft i Lier kommune har mer på lager om kunst i Fjordbyen. Nå vil hun gjerne ha innspill fra alle liunger om hva folk flest tenker om kunst og utsmykking i det offentlige rom. I gater, i parker, på skoler og barnehager. Hva er til berikelse? Hva er det ikke?

Si din mening her. Gi ditt innspill. Vi samler opp alle innspill og sørger for at de tas inn mot det store kunstseminaret i Lier 2. november.

Kunst som utviklingskraft – Seminar om kunst i stedsutvikling. Slik er tittelen på seminaret. Det gjennomføres i Lier kulturscene tirsdag 2. november. 

– Mange er opptatt av kunst og stedsutvikling. Sånn er det også hos oss i Lier, og nå som vi skal forme Fjordbyen Lier og Drammen gjennom å forvandle industri- og lagerområdet på Lierstranda til en moderne og urban fjordby, er spørsmålet enda mer aktuelt, sier Nina Guzman Toft.

– Vi tror kunst og kunstnere kan bidra på mange måter. Det skal vi utforske mer om under seminaret i november, men fram til da vil vi gjerne ha innspill. Hva tenker liunger om kunst i det offentlige rom? Hva ønsker de mer av, og hva tenker folk flest om utsmykking, kunst og opplevelser på gater og torg, i bygninger og parker, sier Guzman Toft.

Her kan du gi ditt innspill til seminaret. Her samler vi opp alle kommentarer og innspill om kunst i det offentlige rom inn mot seminaret i Lierbyen 2. november.

Eidos Eiendomsutvikling jobber fram planen for områderegulering. Den skal til politisk behandling etter kommunedelplanen for samferdsel og infrastruktur. Begge planene kan bli politisk behandlet i 2022.