Close
Logo
Top Image
Last Next

Åpner utstilling på Store Gilhus gård

Ordfører Gunn Cecilie Ringdal åpner høstens utstilling på Gilhus.
Gunn Cecilie Ringdal har i sine år som ordfører vært en tydelig stemme for forvandlingen på Lierstranda, fra industri, lager og logistikk til en urban, bærekraftig og moderne fjordby for 16.000 beboere med like mange arbeidsplasser.

Hun stilte ikke til gjenvalg i høstens valg, men inntil det nye kommunestyret konstitueres og tar over, er hun fortsatt ordfører. Lørdag 16. september er hun i sving som ordfører og åpner høstens utstilling på Store Gilhus gård. Det skjer klokken 14:00. 

Det er duket for en spennende utstilling i høst. Overskriften er «The Sustainable City – Tales of Horror by the Drammen Fjord (Open Video XV)». Bærekraft og skrekk, der altså. I forhåndsomtalen snakkes det om Store Gilhus gård som kulisse og innvevd som del av utstillingen.

Store Gilhus gård er også i år en arena i Kunst rett vest-festivalen. Den har i år hovedsete på Fornebu, men består som kjent  av mange satellittutstillinger og arenaer også andre steder i Viken. 

På Gilhus inviteres det til omvisning med kunstnerne, en performance med Georgina Dobre, servering på tunet med Disco mikrobryggeri og Lierburger fra Matveien.