Close
Logo
Top Image
Last Next

Byr på kunst og familiedager

På Gilhus inviteres det til storstilt kunstutstilling og familiedager i høst. 
Ordfører Gunn Cecilie Ringdal, kultursjef Ingeborg Rivelsrud og kulturrådgiver Nina Guzman-Toft har satt sammen en omfattende, fyldig, bred og mangfoldig høst på Store Gilhus gård. Festivalen Matveien fortsetter i låven. Samtidig dras det i gang en stor og spennende kunstutstilling i hovedhuset med fem Kunst rett vest-kunstnere 17. og 18. september. De har følge av mer enn 100 utstillere med åpen utstilling hver onsdag og hver helg til ut i oktober.

Du kan også få et frampek i hovedhuset. Eidos stiller ut Fjordbyen-modellen og viser med film og 3D-plakater hvordan Fjordbyen kan bli ferdig utviklet.

Utstilling til 9. oktober


I fjor var Lier og Store Gilhus  gård stedet for Kunst rett vest.
Slik er det ikke i år. Utstillingen har flyttet til Berger,
men samtidig bys det altså på spennende og mangfoldig kunst
med utstillere fra Norge og utlandet på Store Gilhus.
 Familiesøndager

 

I tillegg til utstilling inveteres det også på familiesøndager 25. september og niende oktober. Her er det bare å sette av plass i kalenderen.

MatCamp for unge

Høstferie hjemme kan bli kjedelig for ungdom. Matglad ungdom kan derimot se fram til spennende MatCamp på Store Gilhus gård.  5. og 6. oktober fra 10:00 er det tid for kulinarisk opplegg for unge på trinnene fra 6. til 9. klasse.

Gründerkvelder og foredrag

I tillegg kommer gründerkvelder, foredrag med Arne Johan Vetlesen og konsertopplevelser. Det består blant annet av Høsttakkekonsert i Økouka, 29. september på låven.  Dit kommer Anders Næss og band. 

Alt om utstillingene og det enkelte arrangementet finner du på Lieropplevelser.