Close
Logo
Top Image
Last Next

Folkefest på Store Gilhus gård

Folkefest og besøksrekord på familiesøndagen på Gilhus.
Sirkus, vafler, kunst, brukthandel, Repair Cafe og virtuell film med Fjordby-utstilling skapte rammen for besøksrekord. Årets familiesøndag på Store Gilhus gård 7. mai gruste alle forventninger. 

Østlandsutstillingen er et trekkplaster i seg selv. BUAs brukthandel med salg av overskuddslager med sykler, ski, golfsett og mye annet er også et sterkt trekkplaster. Det samme er Plutselig sirkus, hoppepute, og en fersk virtuell film med smugkikk inn i den kommende fjordbyen er et tredje trekkplaster. Det var mange gode grunner til å dra på familiesøndagen i år.

– Stor suksess. Små og store koste seg. Her var det opplegg for å se, hygge seg og delta på workshop med kunstnere og også jobbe med råleire. Samtidskunst fant tonen med brukthandel, underholdning og god stemning, sier rådgiver Nina Guzman Toft.

Familiesøndagen samlet oppslutning fra 2-300 første år. Andre året noterte vi 800 besøkende. Vi trodde kanskje vi ville trekke flere i år, men alle forventninger ble gjort til skamme. Vi telte mellom 3 og 4000 besøkende. Det viser at arrangementet har satt seg og at folk gjerne vil ha tilbudet. Jeg kan derfor allerede nå love at vi skal fortsette med å videreutvikle arrangementet, sier Toft.

Her er et knippe bilder fra søndagen. Alle bildene er signert Leandro Villacis. 

Bildeglimt fra kunst og kunstverkstedGlmt fra BUA-marked og repair

Fotoglimt fra folkelivetFjordbyen-utstilling inne i hovedhuset


 

Fotograf (alle bildene): Leandro Villacis

 

Picture