Close
Logo
Top Image
Last Next

Folkeverksted om Fjordbyen-kunst

Kulturrådgiver Nina Guzman Toft inviterer til folkeverksted om kunst i Fjordbyen.
Kultur, bærekraft og stedsutvikling er stikkordene for lørdagens folkeverksted om kunst i Fjordbyen på biblioteket i Lierbyen.

Under folkeverkstedet rigger biblioteksjef Aleksander Kristung og hans medarbeidere opp tre stasjoner for informasjon, dialog og innspill.

På stasjonene vil folk møte representanter fra Insam som tidligere i år har utført mulighetsstudien "Kunstarena Fjordbyen", kulturkontoret i Lier kommune som akkurat har gjennomført Kunst Rett Vest og som planlegger seminaret Kunst som utviklingskraft på Lier kulturscene i starten av november, og fra Eidos Eiendomsutvikling AS som er gitt i oppdrag å utarbeide plan for områderegulering av Brakerøya og Lierstranda, hvor det skal etableres grunnlag for en ny, urban og bærekraftig by med 16.000 beboere og like mange arbeidsplasser.

– Her er det lagt opp til å gi og dele informasjon. Så ønsker vi innspill. Medvirkning og innspill til planarbeidet er alltid ønskelig for å utvikle de beste løsningene for morgendagen, sier Nina Guzman Toft.