Close
Logo
Top Image
Last Next

Åpnet Kunst Rett Vest på Store Gilhus

Ordfører Gunn Cecilie Ringdal åpnet årets Kunst Rett Vest-utstilling.
I fantastisk sommervær og god stemning ble dørene til Store Gilhus gård åpnet på vid vegg søndag 12. september. En storstilt kunstutstilling med verk fra 105 kunstnere kan oppleves til og med søndag 26. september.

Utstillingen er åpen alle dager, med unntak for mandager, fra 12 til 17. Torsdager er det langdag. Da stenger dørene klokken 19.

Fellesutstillingen for Kunst Rett Vest har før første gang landet i Lier. Kunstnerne som får stille ut er fra Sigdal, Ringerike, Modum, Hole, Lier, Bærum, Asker og Drammen. I tillegg til hovedutstillingen har flere av utstillerne åpne gallerier de kommende to søndagene.

Familiesøndag 19. og 26. september gjennomføres med workshops og aktiviteter i regi av Bua. Her skal det bli «ting å se og gjøre» for hele familien.

Daglig leder Torgeir Finnerud (bildet under) og Eidos Eiendomsutvikling AS har rigget en egen utstilling på Store Gilhus gård. Den gir innblikk i planene for den nye fjordbyen, som strekker seg fra det nye sykehuset som er under bygging på Brakerøya i Drammen til Amtmannsvingen i Lier. 
 
Picture